Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Inschrijvingen Veloopzwem De Haan geopend

Het seizoen komt steeds dichterbij en dat betekent dan ook dat verschillende organisaties hun inschrijvingen openen. Wie zich nog wenst in te schrijven voor de triatlon van Herderen zal echter snel moeten zijn. Slechts 32 tickets zijn er nog beschikbaar voor de opener van het nieuwe seizoen. Op de startlijst reeds een kwalitatief en breed deelnemersveld. Spektakel verzekerd! Inschrijvingen hier

Wie zijn seizoen later wenst te starten kan terecht bij de organisatie van de Sportdienst van De Haan. Op zaterdag 24 maart organiseren zei hun jaarlijkse trialon. Net zoals in Herderen wordt het zwemgedeelte van 500 meter afdgewerkt in een zwembad. Gefietst en gelopen wordt er dan op basis van de zwemtijden. Inschrijvingen hier

Wie zich graag van een plekje op de triatlon van Brugge had verzekerd diende reeds echter snel te zijn geweest. Al de 900 tickets van de eerste ronde waren op enkele seconden de deur uit! Meer informatie hier

Nog enkele data : Inschrijvingen voor de nieuwe triatlon van Lille van  6 mei starten morgen. Inschrijvingen voor de topwedstrijd in Geel van 13 mei starten op 1 februari.

Alvast veel succes met de voorbereiding!