Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

De Cuyper en Verstuyft meteen goed voor Top 5

In de Africa Cup van Capetown (Zuid Afrika) slaagden Simon De Cuyper (SMO) en Katrien Verstuyft (ATRIAC) er in om een Top-5 plaats te bemachtigen. De Cuyper werd knap 4e in een deelnemersveld dat gesierd werd door enkele klinkende namen uit het circuit. Nog geen resultaten beschikbaar maar De Cuyper stuurde alvast deze Tweet de wereld in : “2 goede trainingsweken afgesloten met african cup, 4de plaats! Goede punten en goed gevoel!” Met zijn vierde plaats schuift hij dus een aantal plaatsen op op de internationale ranking om zich zo van een startplaats in de eerste wereldbekerwedstrijden te verzekeren. Een andere belg, Peter Croes (SMO) werd in dezelfde wedstrijd 24e na een minder optimale voorbereiding. Van zodra de uitslag beschikbaar is uiteraard meer informatie!

Bij de vrouwen werd Katrien Verstuyft knap 2e. Op twitter konden we volgend bericht terugvinden: “That was a good test: 2nd in ATU Cape Town. Now back into winter training. Yes, there is still some work to do.” Sofie Hooghe (NLT) werd in dezelfde wedstrijd mooi 13e.