Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Dewilde en Adam winnen winterduatlon in Hofstade

Vorig jaar moest de SMO-atleet nog zijn meerdere erkennen in Nick Baelus maar dit jaar slaagde Michael Dewilde er in om de zege weg te kapen in een natte tweede editie van de SP&O winterduatlon.

Het was de jonge atleet Jonathan Wayaffe (SP&O) die als eerste individuele deelnemer de wisselzone kwam binnengelopen een kleine halve minuut na de eerste lopers van enkele duoteams die de wedstrijd meteen hard maakten. Michael Dewilde en Tim De Roover volgden op een 20-tal seconden maar eenmaal op de fiets sloegen ze de handen in elkaar en reden steeds verder uit op de concurrentie. Enkel Williams Busch sloot nog aan maar hij diende in de derde fietsronde toch te lossen. In de afsluitende run bleek Dewilde nog over de meeste krachten te beschikken en kon hij met een 15-tal seconden de winst op zak steken. Veteraan William Busch haalde het knap voor de derde plaats. Kjel De Hertog (Scott) maakte een uittap naar de duatlonsport en werd vierde, thuisatleet Wouter Meeus (SP&0)  vervolledigde de top-5. De toeschouwers kregen  dus weer een zeer spannende editie voor de ogen.

Bij de vrouwen werd de wedstrijd gedomineerd door thuisatlete Stefanie Adam (SP&0) die het vlot haalde voor Kim Nulens (ETL) Adam telde ruim 5 minuten voorsprong op haar eerste achtervolgster. Verryckt Renilde (BTT) werd knap derde.

Uitslagen: hier