Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Yeray Luxem maatje te sterk voor Jim Thijs
Nieuws

Yeray Luxem maatje te sterk voor Jim Thijs

432068 318375218218508 246642875391743 929162 563274836 n

In de off-roadduatlon van Berendrecht ging de winst vanmiddag naar de ATRIAC-atleet Yeray Luxem. Luxem liep naar de winst na een spannend duel met Xterra collega Jim  Thijs.

Het was Luxem die als eerste de wisselzone kwam binnengelopen kort gevolgd door Sam Valgaeren en Jim Thijs. Thijs en Luxem sloegen de handen in ekaar en reden op de MTB gezwind verder uit op de concurrentie. Luxem bleek de sterkste te zijn en won de wedstrijd in de afsluitende run met halve minuut voorsprong op Thijs. Valgaeren hield stand en werd knap derde.

Bij de vrouwen ging de winst naar Kristien Nelen. Uitslag hier De korte afstand werd gewonnen door Benny Aerts. Bij de vrouwen toonde nieuwe aanwinst van het Scott-team Els Talloen zich de sterkste. Uitslag hier

Wedstrijdverslag Jim Thijs : Hier

Wedstrijdverslag Yeray Luxem : Hier