Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Allaert Sportivo Run & Duatlon Team voorgesteld in Harelbeke

In de showroom van Allaert Aluminium in Harelbeke is het Allaert Sportivo Run & Duatlon Team boven de doopvont gehouden. Stichtend lid en manusje van alles Clive Van Gheluwe bouwde een volledig Westvlaams team rond hem op. De duatleten blijven onder de vleugels van DVB, Duatlon Vereniging Baliebrugge, waarvan de jeugd in Sportivo kleuren blijft aantreden. Uit de jeugdwerking van DVB kwamen de laatste jaren al een aantal talenten bovendrijven, zoals Kenneth Vandendriessche. Eén van de speerpunten van het Allaert duatlon team is zo’n jeugdtalent: Jan Petralia zette al een paar knappe resultaten neer, met als voorlopige top brons op het BK bij de juniores.

Naast Jan bestaat de duatlonploeg voornamelijk uit ervaren Westvlaamse atleten: Olivier Van De Voorde; Henk Vandermeersch; veteranenwinnaar Clive Van Gheluwe zelf; bronzen medaillewinnaar BK lange afstand Kris Steyaert en Age Group wereldkampioen Long Distance in Zofingen (waar hij voor de 11de keer finishte!) Dimitri Vanmassenhoven. Het wedstrijdprogramma van de Allaert-ploeg richt zich vooral op de lange afstand én natuurlijk de wedstrijden in eigen streek. Dus zullen de Allaert-atleten al snel hun hemelsblauwe uitrusting kunnen tonen in Geluwe en Ruddervoorde de komende weken.