Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frederik Van Lierde derde in Ironman Melbourne
Nieuws

Frederik Van Lierde derde in Ironman Melbourne

fre

Tijdens de supersnelle Ironman van Melbourne zette Frederik Van Lierde een uitstekende prestatie neer. Met zijn derde plaats stond hij mooi te blinken naast Crowie Alexander en Cam  Brown. Frederik streed de hele tijd mee voorin en stapte als eerste van de fiets. Met een afsluitende marathon van 2u42 moest onze topspiorter van Defensie slechts nipt de duimen leggen tegen wereldkampioen Alexander en Brown. Crowie won in een supersnelle 7u57’44. Brown had 8u00’12 nodig en Fre deed er 8u01’26 over. Aan Sporza vertelde Frederik dat hij erg blij was met zijn derde plaats. “Het is een eer om op het podium naast Crowie en Cam te staan”, aldus Frederik. Voor Van Lierde zit het eerste deel van het seizoen er nu op. Hij piekte met topprestaties in Abu Dhabi en Melbourne. Vanaf nu staat alles in het teken van de Ironman van Nice, waar hij zijn titel verdedigt. Naast Frederik kwamen nog twee Belgische profs in Australië aan de start. Bert Jammaer moest helaas uitstappen met een kuitblessure, maar zijn Uplace teamgenoot Bart Aernouts zette een mooi debuut neer met een tiende plaats. Bart deed 8u18’17 over zijn eerste volledige triatlon. Vooral zijn marathon van 2u42 was indrukwekkend.