Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Frederik Van Lierde 8ste en “Lanced” in St-Croix

In de laatste voorbereiding naar de Ironman van Nice trok Frederik Van Lierde naar de 70.3 Ironman van Saint-Croix, waar hij de voorgaande jaren al eens 5de en 7de werd. Dit jaar zag het er aanvankelijk goed uit voor Fré. Hij kwam vooraan uit het water en maakte deel uit van de kop van de wedstrijd in de eerste fietskilometers, samen met Andy Potts, Stephane Poulat en Lance Armstrong. Maar uiteindelijk kreeg Frederik 7′ aan zijn been gesmeerd na het fietsen. Armstrong moest in het lopen opnieuw de tol van het stevige fietswerk betalen, maar slaagde er deze keer wel in om een podiumplaats te bemachtigen. Hij werd derde achter Potts en Poulat. Frederik Van Lierde legde beslag op de achtste plaats. “Het ging absoluut niet vlot vandaag”, liet Fré weten, “maar ik ben blij dat ik toch doorgezet heb en achtste ben geworden. Dat zijn toch weer belangrijke punten voor de Kona Pro Ranking richting Hawaii. Ziek aan de start komen is niet ideaal”, liet Frederik ons nog weten, “maar opgeven zou te gemakkelijk zijn. Ik kijk uit naar Nice”, eindigt Frederik met een positieve noot. De volgende belangrijke afspraak voor de kopman van het Oilservice team is inderdaad de Ironman van Nice waar hij titelverdediger is én waar hij opnieuw op Lance stoot.