Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Valpartij schakelt Katrien Verstuyft uit in San Diego

Op karakter ging ze nog richting een 47ste plaats in de wereldbeker triathlon van San Diego, maar het helpt Katrien Verstuyft helaas geen stap dichter in de richting van Londen. Katrien kende in San Diego een uitstekende zwemstart en ze zat goed in haar ritme op de fiets. Helaas gingen vlak voor haar een paar atletes tegen de vlakte. Katrien kon hen niet meer uitwijken en ging zelf ook tegen het asfalt. Op dat moment was haar wedstrijd over, maar de Atriac-atlete zette toch door en werd nog 47ste, mogelijk om voldoende kilometers en ritme op te doen voor Madrid, waar haar zowat laatste kans op een Olympisch ticket op haar wacht. De vrouwen mochten vrijdagavond onze tijd aan de slag. De mannen, met Peter Croes en Simon De Cuyper, strijden op zaterdagavond voor de overwinning.