Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

19de Powermantitel voor Joerie Vansteelant in Duitsland

In Falkenstein heeft Joerie Vansteelant de Powerman Duitsland op zijn naam geschreven. De wereldkampioen lange afstand duldde in het eerste lopen nog een tijdje het gezelschap van Nederlands kampioen Wim Nieuwkerk. Eens op de fiets liep Joerie meer dan vier minuten uit op de afscheidnemende Nieuwkerk. In het afsluitende lopen kwam de zege van Joerie niet meer in gevaar. Voor Joerie is het na Ruddervoorde, Mallorca en Horst aan de Maas al de vierde overwinning van het nog prille seizoen en zijn negentiende Powermantitel. Nieuwkerk werd in de laatste run nog voorbijgesneld door de Brit Matt Moorhouse en moest vrede nemen met het brons. Jochen Neyrinck bevestigde opnieuw met een mooie vijfde plaats. Bij de dames won Susanne Svendsen voor May Kerstens.