Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Matthias Laureys tweede achter Maxime Swertvaegher in Seneffe

Matthias Laureys was zo goed om ons via Twitter te melden dat hij tweede geworden is in Seneffe. Via Facebook gaf de Oilservice atleet nog wat extra info: “Ik kwam als zesde uit het water op een dikke halve minuut van leider Maxime Swerthvaeger. In het fietsen ben ik opgerukt naar de derde positie, op een minuut van Stijn Noens en Maxime. Na 7 km  heb ik Stijn Noens ingehaald die aan de leiding liep. Maar die leidersplaats moest ik opnieuw afstaan aan Maxime. Het gevolg: Maxime Swertvaegher wint in Seneffe. Ikzelf ben tweede, Stijn Noens derde en Guillaume Montoisy vierde”, aldus Matthias.

Bij de dames won Mary Laure Close-Lux voor Heleen Adams en Wendy Vervoort. Uitslagen vindt u hier.

En bij deze vernieuwde oproep aan organisaties én atleten: het kan geen kwaad om wat meer aan uw PR te werken (en PR staat bij deze wel degelijk voor Public Relations en niet voor Persoonlijk Record, al halen de meesten dat laatste wel als het aankomt op het niet doorgeven van resultaten en wedstrijdverloop, pfff) 🙂