Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Veerle D’haese laat slechts drie profs voor haar in Lanzarote

Veerle D’Haese, de ex-marathon en duatlonkampioene uit Oostende, heeft een schitterende prestatie neergezet in de Ironman van Lanzarote. Met een eindtijd van 10u25’12 pakte ze de vierde plaats overall én winst bij de age groupers. De drie dames voor haar zijn allemaal pro-atletes, met winnares Michelle Vesterby (Denemarken) op kop. Die deed 9u58’06 over de zwaarste Ironman ter wereld. Bella Bayliss en Heleen bij de Vaate werden twee en drie. De Nederlandse had slechts een achttal minuten voorsprong op Veerle, dus onze landgenote miste maar net het podium. Niettemin was ze erg tevreden met haar resultaat en met de winst bij de age groups. Zo pakt ze immers een rechtstreeks ticket voor het WK Ironman in Hawaii. De wedstrijd begon traditiegetrouw voor laatbloeier D’Haese met achterstand na het zwemnummer, maar op de fiets knokte ze zich naar voor en met een tweede beste looptijd van alle vrouwen zette ze een marathontijd neer van 3u29.