Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Belgische jongeren succesvol in het buitenland

Het afgelopen weekend gingen een aantal jonge Belgen in het buitenland aan de slag. Met een 34ste plaats stond Jelle Geens mooi te blinken tussen internationale topnamen op de Grand Prix Triathlon van Duinkerken. De wedstrijd werd gewonnen door Steffen Justus. Jelle bezorgde zijn ploeg Parthenay een achtste plaats.

In Nederland roerden de Belgische atleten zich tijdens de open Nederlandse jeugdkampioenschappen in Weert. Bij de meisjes Jeud 12+ verzilverde Kirsten Nuyes haar dubbele nationaliteit na eerder een Belgische titel nu ook de Nederlandse titel te winnen. Ze versloeg Amber Rombaut, de succesvolle dochter van Francoise Wellekens. Bij de jongens werd Jarne Verhaegen tweede. Bij de juniores knapte Sofie Rubbrecht veel werk op in het fietsen maar moest tegen de oudere Nederlandse meisjes het afleggen in het lopen, ze greep net naast het podium.