Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Vrijdag 25/5 Natuurloop van KTT

Vrijdag aanstaande is er de 4de editie van de natuurloop Herenthout-Berlaar. Opmerkelijk is dat liefst 20% van het deelnemersveld uit triatleten of duatleten bestaat. Dit is niet verwonderlijk, want de organisatie ligt in handen van het Kempisch Triatlon Team. De natuurloop is een traject van zowat 14.5km dwars door de prachtige natuur van het Merodebos, Schipken, de oevers van de Nete en het kasteel van Gestel om te eindigen in Berlaar. Wegen zijn voor 90% onverhard maar van uitstekende kwaliteit om te lopen. Voor wie geen wedstijd heeft gepland voor het weekend is dit een ideale trainingstocht. Ook een korte variant van 6,5 km staat op het programma. De start is om 19u30h. Alle info vind je op www.ktt.be