Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Stenn Goetstouwers en Bianca Bellekens primus in Meer

Op een boogscheut van Brasschaat wist ook Meetria zich op een drukke plaats in de Vlaamse triatlonagenda te wurmen. Ondanks de concurrentie van Brasschaat kregen we in Meer een ruim deelnemersveld, met 75 atleten op de sprintafstand en bijna 130 starters bij de kwart. In die kwarttriatlon stond er geen maat op Stenn Goetstouwers. De 185-er toonde zijn kunnen al in Lille aan het begin van het seizoen. Zondag brak hij definitief door met een klinkende zege in Meer. Na de 1000 meter zwemmen had hij al een voorsprong van 25 seconden op Bert Van Bogaert, die later zou uitvallen. De rest van het veld volgde dan al op bijna twee minuten. Met een derde fietstijd overall bouwde Stenn zijn voorsprong verder uit. In de resterende 10 km lopen kon hij de wedstrijd verder controleren. De poulain van Marc Herremans haalde het met meer dan 3 minuten voorsprong op Glenn Vekemans. Kris Vermeiren volgde op bijna 4 minuten als derde. Bij de dames was Bianca Bellekens de snelste, voor Triamo-dames Kathleen Smeyers en Lien Suls.

 

Uitslagen Meer