Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Dennis Devriendt bezorgt militaire ploeg winst in Nederland

Amper drie dagen kon hij recupereren van een pittige kwarttriatlon van Brasschaat, maar het was voor Dennis Devriendt blijkbaar voldoende om na zijn top-10 notering in Brasschaat op woensdag de regionale CISM-wedstrijd in het Nederlandse Biddinghuizen te winnen. Zondag miste hij na een slechte wissel de aansluiting met de kopgroep, maar hij vocht zich in de laatste loopkilometers naar een mooi resultaat. Drie dagen later zette hij in Biddinghuizen een bijna perfecte wedstrijd neer met de Belgische militaire ploeg. Die was met Karhu-atleten Kevin Maggen op plaats vijf en Stef Verachten (ook drie dagen na zijn 11de plaats in Brasschaat) op plaats acht drie keer aan het feest. Voor Dennis Devriendt, die vorig jaar zijn afscheid aankondigde, is het dit seizoen al zijn tweede overwinning na winst in het Ironmanneke van BIN Nato.