Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Watermolentriathlon wordt duathlon

Dit weekend zou in het Oost-Vlaamse Hamme de jaarlijkse Watermolentriathlon plaatsvinden. Zaterdag in trio formule, zondag voor individuele atleten. De zware regenval van de laatste dagen heeft de waterkwaliteit duidelijk zwaar aangetast. Labo onderzoek heeft aangetoond dat de hoeveelheid enterokokken veel te hoog is. Voor goed water ligt die hoeveelheid op 400 kve/100ml. Tussen 400 en 700 is nog aanvaardbaar. Maar in de Oude Durme werd een waarde van maar liefst 4570 kve/100 ml gemeten. Dus 10x boven de norm. De organisatie neemt dan ook geen enkel risico naar de gezondheid van de atleten toe, en heeft aangekondigd dat zowel zaterdag als zondag een duathlon zal worden gestreden.

http://watermolentriatlon.com/info.htm