Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Marc Geerts van start tot finish aan de leiding in Hamme

Marc Geerts heeft zondag de zege behaald in de Watermolentriatlon in Hamme. Door de overvloedige regenval van de voorbije dagen was de waterkwaliteit er dramatisch op achteruit gegaan zodat de organisatoren tot ieders grote spijt moesten beslissen om het zwemonderdeel te vervangen door een loopproef van 3,5km. Bij de dames won Filipa Santos met 15 seconden voorsprong op Leen vanden Daelen. Charlene Ottevaere werd derde

Na zijn zege van vorige week in Brasschaat stond Geerts vol vertrouwen aan de start en nam vanaf de eerste meters het voortouw. Na 3,5km telde hij 1 minuut voorsprong op de eerste achtervolgers. “Ik wilde er een stevige fietstraining van maken, dus heb ik niet gewacht op de anderen,” aldus de latere winnaar. Zo bleef de ATRIAC-atleet uit Paal 30km lang voor een 8 man sterke achtervolgdende groep uitrijden. Pas op 5km voor de wissel werd hij bij de lurven gegrepen. Na de wissel werd echter snel duidelijk dat Geerts nog niet al zijn pijlen verschoten had. Hij liet zijn gezellen immers onmiddellijk achter en telde na de eerste ronde van 3,8 al 1’50 voorsprong. Nadien ging de voet van het gaspedaal maar uiteindelijk finishte hij na 1u41’49”, bijna 5minuten voor de nummer 2, Tim De Bouw.  Maik Nellen vervolledigde het podium.

 

Uitslag 28° Individuele Watermolen Kwart Duathlon Hamme

Uitslag in PDF formaat. U zult de Gratis Acrobat Reader nodig hebben.   Alle uitslagen in één PDF

 1. Deelnemers Alfabetisch  Numeriek
 2. Uitslag Algemeen
 3. Uitslag Per Reeks
 4. Uitslag per categorie
 5. Podiumplaatsen

 

Uitslag 7° Watermolen Bedrijven Duathlon Hamme

 

Uitslag Tri en Dua ingeschreven Bedrijven samen.    

Alle uitslagen in één PDF

 1. Deelnemers  Numeriek Alfabetisch
 2. Uitslag per reeks triathlon en duathlon
 3. Uitslag Scratch triathlon – duathlon 
 4. Uitslag per categorie scratch
 5. Podia

Uitslag Triathlon ingeschreven Bedrijven alleen  in PDF formaat.

 1. Deelnemers  Alfabetisch
 2. Uitslag per reeks triathlon
 3. Uitslag Scratch triathlon
 4. Uitslag per categorie triathlon
 5. Podia

Uitslag Duathlon ingeschreven Bedrijven alleen  in PDF formaat. 

 1. Deelnemers  Alfabetisch
 2. Uitslag per reeks duathlon
 3. Uitslag Scratch duathlon 
 4. Uitslag per categorie duathlon
 5. Podia