Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Koen Veramme tankt vertrouwen in Roeselare

De eerste sprinttriatlon van Roeselare kreeg met Koen Veramme een mooie winnaar om hun erelijst mee te openen.  Bij de vrouwen won Lies Vermont voor Ann-Sophie Van Hoecke. Lore Vanclooster werd knap derde. Bij de mannen haalde Koen Veramme het van clubgenoot Tim Van Daele. Edward Devos werd derde. Voor Veramme gaf de overwinning in Roeselare een bevrijdend gevoel. “Dankzij deze zege kan ik eindelijk met meer vertrouwen naar de volgende wedstrijden toeleven”, vertelde Koen op Twitter. Goewaart Oplinus kwam als eerste uit het water, verkleedde zich in de wissel tot clown en ging met een bakfiets als 3e het fietsparcours op. Koen Veramme kwam als derde uit het water, maar begon als eerste aan het fietsparcours na een snelle wissel. Koen fietste alleen aan de leiding en bouwde een voorsprong van 45 seconden uit die hij niet meer afstond.