Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Start Lance Armstrong in de IM Nice???
Nieuws

Start Lance Armstrong in de IM Nice???

Lance-ArmstrongEerder deze week kwam al het bericht dat 5-voudig IM-Nice winnaar Marcel Zamora niet start dit jaar. Zamora moet noodgedwongen de handdoek werpen omwille van een blessure aan de quadriceps.

En gisteren kwam ook het nieuws dat Lance Armstrong mogelijks niet start in Nice. Het USADA (het Amerikaanse anti-doping agentschap) is nog eens in het verleden gaan graven en heeft Armstrong laten weten dat er een procedure is opgestart om hem alsnog te beschuldigen voor het gebruik van doping in zijn periode bij US-Postal (2009-2010).

Indien hij alsnog positief wordt bevonden, riskeert hij zijn 7 toeroverwinningen kwijt te raken. De WTC, het bedrijf achter het Ironman circuit, heeft Armstrong in afwachting alvast geschorst. Wordt ongetwijfeld vervolgt!