Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Voorstelling Triamo 2012
Nieuws

Voorstelling Triamo 2012

Het nieuwe TriaMo in een notendop, of hoe het zaadje van de “mango” uitgroeide tot deze mooie familie.

triamo team


Een jaar of 8 geleden kwam er een einde aan de samenwerking met LeenBakker en zette voorzitter Jaques Vissers een stap opzij. Daar stonden we dan met een handvol recreanten en een mond vol tanden en we keken elkaar aan. Shit happens indeed… maar daar lieten deze trotse TriaMezen zich niet door uit het lood slaan. Met een groep van 6 enthousiastelingen vormden we het eerste prille bestuur van de herboren club.

Makkelijk was het niet altijd maar wel plezant. De hechte band tussen deze bestuursleden en een goede voeling met de leden zorgde ervoor dat er meer en meer interesse kwam in triatlon. Met Jan De Smet als trekker van de sponsorkar werd ook de penibele financiële situatie stilaan leefbaar.

De missie van TriaMo werd herschreven met als speerpunten: laagdrempeligheid, lage lidgelden, hechte clubsfeer, mooie gratis kledij indien voldoende engagement, triatlon is fun en een goede jeugdwerking. De resultaten lieten niet lang op zich wachten want op wedstrijden doken meer en meer de mangokleuren van TriaMo op. In 2010 voerden we zelfs een ledenstop in omdat ons “badje” vol lag. Deze stop is nu uitgesteld maar er wordt met potentiële leden een intakegesprek gehouden om te peilen naar hun “zin voor triatlon”. Het niveau speelt geen rol maar toekomstige leden moeten de intentie hebben om aan triatlon te doen.

Dit jaar geven we de start aan een nieuwe kledijcyclus. Wederom dankzij de inspanningen van sponsorspeurder, Jan werden de nodige gelden gevonden om weer 4 jaar in een nieuwe outfit door het leven te gaan.

Momenteel zijn er een 72-tal gedreven leden en de samenhang was nooit groter. De teambuildingactiviteiten als fietsweekend, clubfeest en de jeugdsportstage lopen gesmeerd en onze eigen organisaties zoals de TriaMo Natuurloop en de BBB-triatlon te Balen zijn erg succesvol.

Ja! Wij zijn fier op deze bende!