Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Eddy Rombouts wint Terheijden

De halve triatlon van Terheijden in Nederland werd bij de mannen een Belgisch onderonsje. Eddy Rombouts trok het laken naar zich toe in een tweestrijd met Kurt Wittemans en won in 4u18’55. Wittemans had twee minuten voorsprong op Rombouts na het zwemonderdeel, maar moest in de wissel twee keer een band vervangen en begon met achterstand aan het fietsen. In de afsluitende halve marathon kwam Wittemans nog terug tot twintig seconden van Rombouts. Die wist de dreiging af te houden en pakte een verrassende overwinning. Wittemans werd tweede op nauwelijks 17 seconden. De Nederlander Kees Kodde was bijna een minuut later derde. Bij de dames won Bianca van de Kieboom. Anna Bertona werd derde. En de kwartafstand bij de heren was een prooi voor onze landgenoot Kris Jennes.