Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Joris Sels overtuigt Dirk Bullen om rustperiode in te lassen
Nieuws

Joris Sels overtuigt Dirk Bullen om rustperiode in te lassen

UPDATE MET REACTIE JORIS SELS

 

Zoals u hieronder kan lezen, bracht Dirk Bullen ons op de hoogte van zijn plannen om definitief te stoppen met triatlon. Na een gesprek met Karhu Testteam manager Joris Sels komt Dirk gelukkig nu op die beslissing terug. “Op dit ogenblik heeft Dirk even rust nodig. Die krijgt hij dan ook van het Karhu Testteam”, legt Joris uit. ” We geven Dirk al zeker 2 maanden rust naar verplichtingen tegenover het team/sponsors om zijn lichaam te laten herstellen van zware overtraining en ziekte. Tegen september zien we Dirk waarschijnlijk terug op 1/2 triatlon Almere en 111 Bilzen.” aldus Joris. Wij kijken er alvast naar uit.

 

thumb almere2 copy 1Heel lang geleden lijkt het niet dat het triatlonpeloton opgevrolijkt werd door twee broers in een flashy geel-rood-zwarte Meetcentrum uitrusting. Ze drukten in zowat elke wedstrijd vooral hun stempel in het fietsen, zeker als het niet-stayeren betrof. Maar nadat broer Wim eerder al afscheid nam van de triatlonsport, zullen we het vanaf nu ook moeten doen zonder Dirk Bullen. De sympathieke en bescheiden Limburger heeft besloten om ermee te stoppen. Hoewel hij de laatste jaren een paar straffe resultaten op de lange afstand had neergezet (herinnert u zich Almere nog?!) en daarvoor beloond werd met een plaatsje in het Karhu Test-team van Joris Sels, houdt Dirk het voor bekeken. “Ik heb na lang nadenken beslist om te stoppen met triathlon, vind de drive niet meer om er voor te gaan en half werk daar hou ik niet van”, aldus Dirk. We begrijpen en respecteren zijn beslissing maar we zullen de hardrijder wel missen. Weinigen toonden in wedstrijden zoveel karakter en strijdlust. En als er niemand het gat wou dichtrijden, dan was daar altijd Dirk Bullen, om op de grote plaat vanaf de kop de rest gewoon uit het wiel te rijden. Gelukkig komt Dirk nu dus op zijn beslissing terug.