Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pinket en Meuser zorgen voor Belgische noot in Regensburg
Nieuws

Pinket en Meuser zorgen voor Belgische noot in Regensburg

Regensburg-2012-Xtian-2-150x150Hoewel er een legertje Belgen aan de start stond van de Ironman van Regensburg waren er bij de profs geen landgenoten te bespeuren. En dus viel er in eerste instantie weinig nieuws te rapen. Gelukkig waren daar Pinkie Pinket en X-man Meuser. Beide Belgen pakten de overwinning in hun age-group. TTR-boegbeeld Philip Pinket streed constant mee voorin in zijn age group M40. Na het zwemmen kwam hij als vijfde aan wal, bij het fietsen schoof hij op naar de derde plaats en met een marathon van 3u05 werd hij de beste veteraan én hij pakte een indrukwekkende 13de plaats overall in 9u02’00. Glenn Vekemans was de tweede Belg op de 20ste plaats overall. Hij werd 6de in zijn age group en miste een tweede kwalificatie op rij voor Hawaii op slechts 18 seconden. De tweede Belgische zege van de dag was dus voor onze X-man Christian Meuser.

Hij haalde het bij de M55 van Luc Geerts in 10u05. X-tian was bijzonder tevreden met zijn prestatie. “Na een jaar met rug- en knie-problemen schijnt het goede loop-gevoel van de laatste weken zich door te zetten. Matig gezwommen, goed gefietst en een marathon gelopen in 3u35. Mijn natural running techniek begint te renderen. Hawaii, here we come”, aldus Christian. Een verslagje van hem over alle 3coach’ers in Regensburg vind je hier.

 

Jan Syryn kwam als vierde overall en als eerste age grouper uit het water. De 41-jarige atleet van Team Hawi handhaafde zich een tijdje vooraan op de fiets en knokte zich naar een mooie 4de plaats bij de M40. Een verslagje van zijn prestatie en de rest van de Team Hawi atleten in Regensburg lees je hier.

 

Ook andere Belgen deden het voortreffelijk, een kort overzichtje:

Pieter Vanhee: 3de M25

Maarten Seghers: 4de M25

Jasper De Fré: 8ste M30

Yvon Verkoyen: 4de M55

Mieke Van Thuyne 4de F35

Dominique Maas 3de F45