Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Jelle Geens op zucht van zege in Holten

Jelle Geens, de eindwinnaar van de ITU internationale junior ranking van vorig jaar, zat dit jaar nog op een uitschieter te wachten. Die kwam er zaterdag met een knappe tweede plaats in Holten. Tijdens de ETU Junior Cup leek Jelle opnieuw op weg naar een stunt, maar de zege ontglipte hem uiteindelijk met slechts vijf seconden. De Zuid-Afrikaan Wian Sullwald pakte maar liefst 41 seconden voorsprong op Jelle in het zwemmen, maar Scott-atleet Geens knokte zich in het fietsen terug en dus kregen we een superspannende loopfinale waarin Jelle net vijf seconden minder snel liep. Christophe De Keyser werd 11de, Tom Suetens 22ste, Jonathan Wayaffe 26ste, Erwin Vanderplancke 32ste, Glenn Van Hout 40ste, Pierre Balty 45ste, Kobe Laleman 50ste, Antonio Hernaert 51ste. Arno Nackaerts en Niels Ost hadden met pech te kampen en haalden de finish niet. Bij de meisjes deed Charlotte Deldaele het prima met een 12de plaats. Sofie Rubbrecht en Megane Van Steenwinckel werden 21ste en 22ste.