Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Sofie Hooghe pakt negende plaats in Holten

Het zal haar na de laatste weken deugd gedaan hebben om nog eens uit te pakken met een top-10 plaats. Sofie Hooghe knokte zich in de sterkbezette ETU Premium Cup van Holten naar een schitterende negende plaats. Sofie verloor vrij veel tijd in het zwemmen, maar zette een goede fietsproef neer en handhaafde haar top-tien plaats in het afsluitende lopen. De overwinning ging voor het tweede jaar op rij naar de Olympische thuisatlete Rachel Klamer. Bij de mannen was Willem Brems de beste Belg. Hij werd vijftiende, met nog vier seconden voorsprong op Pieter Heemeryck, die 16de was. Willem kwam voor een keer niet als eerste uit het water. Die eer was weggelegd voor de Zuid-Afrikaan Henri Schoenman. Brems zat wel in de eerste groep maar zag door een loopproef van meer dan 35′ zijn top-tien kansen in rook opgaan. Marc Geerts werd 22ste, Tom Mets 32ste en Marten Van Riel 34ste. De winst ging naar de Duitser Gregor Bucholz.

 

Uitslag Holten