Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Tri- en duatleten lopen zich in de kijker

De Classic in Tessenderlo is op de maandag van Looi Kermis een klassieker geworden. Al even traditioneel is de deelname van bekende en minder bekende du- en triatleten. In de 27ste editie viel vooral de Waalse duatleet Antoine Duvivier op. Hij bewees in het centrum van Tessenderlo dat hij tot de betere lopers in België behoort. Met een tijd van 29’29 pakte hij de derde plaats op de 10 km. Wout Wera werd er 16de in 32’05. Wout reed zondag in vilvoorde lek en had blijkbaar goeie benen. Hij nam in laatste instantie het borstnummer over van de gekwetste Lukas Bosmans (die dus met zijn eigen naam in de uitslag staat, maar niet deelnam… lees hier meer over de blessure van Lukas). Ann Deweerdt en Leen Hannes waren bij de dames 14de en 15de. En Wielemie Marieke Vervoort deed het weer uitstekend in haar wheeler en pakte een vijfde plaats overall.

Een dag voordien was er de marathon van Rijkevorsel. Triatlete Eva Kennis won er de halve marathon. De Wuustwezelse zette met 1u29’31 een scherpe tijd neer. Wouter Vander Mast werd vijfde overall in 1u28. Ex-duatleet Jan “Powerjakke” Daems werd vijfde overall op de marathon en won zijn categorie in 2u52’20.