Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Joerie Vansteelant wint 2de 111 Tristar in Lyon
Nieuws

Joerie Vansteelant wint 2de 111 Tristar in Lyon

joerie

Foto: Diederik Derijcke

 

De Tristar van Lyon werd een Belgisch feestje zondag. Joerie Vansteelant liep er naar zijn tweede triatlonzege op de 111. Na 1 km zwemmen kon Joerie het verschil beperken. Op de fiets rukte hij alweer snel op naar voor en in het lopen gaf hij kleppers als Olivier Marceau en Ben Howard het nakijken. Op de 55.5 was Kenneth Vandendriessche aan het feest. De jonge ETZ-atleet is nog maar pas hersteld van zijn sleutelbeenbreuk en deed het uitstekend in zijn triatlondebuut. In de wedstrijd over 500 meter zwemmen, 50 km fietsen en 5 km lopen ging hij Arthur Serrieres en Pierre Roblot vooraf.