Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuw fotoalbum
Nieuws

Nieuw fotoalbum

De 3athlon.be website werd eerder dit jaar in een nieuw kleedje gestopt. Ook het oude fotoalbum was aan vernieuwing toe. Maar waarom het warm water opnieuw uitvinden? Na wat zoekwerk is er gekozen om de foto’s te hosten bij Smugmug, een fotohosting service. Je kan de foto’s van de triathlon van Kapelle-op-den-Bos nu al bekijken op http://3athlon.smugmug.com/Sports/Triathlon-Kapelle-op-den-Bos/24338870_vxrR4m

Vroeger kon je foto’s in hoge resolutie bestellen en werden die dan nadien doorgemaild. Ook dat is nu niet meer nodig. Je kan de foto’s direct downloaden in hoge resolutie.

Wanneer je met je muiscursor over een foto gaat, verschijnt er rechts een balkje met onderin het icoon van een foldertje met een pijltje in (zie foto onder). Hiermee kan je de foto downloaden naar je computer

 

fotomodule

Zoals je kan zien staan er onder de foto’s ook Twitter en Facebook knoppen, zodat je je favoriete foto op de sociale netwerken direct kan delen met je vrienden.