Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

NK Offroadduatlon door Paul Embrechts

In Vlaardingen werd afgelopen zondag het Nederlands Kampioenschap Offroadtriatlon gehouden.  De deelnemers kregen eerst een zwemproef van 1500 meter voorgeschoteld.  Hierin nam de sterke Tim Dullaart het voortouw. Paul Embrechts kwam als vijfde uit het water en begon aan een inhaalrace op de mountainbike. Het weinig technische parcours ging over 30 kilometer in grasrijk  overstromingsgebied. Barrel werd vrij snel bij de lurven gegrepen.  Uit respect voor de oude krijger temporiseerde Embrechts en vond aan Barrel (55+!) regelmatig een bondgenoot in de winderige Broekpolder.  Paul zette uiteindelijk de snelste fietstijd neer en kon hierin afstand nemen van de voornaamste concurrenten.  Tijdens de afsluitende 10 kilometer lopen kon hij zijn minuut voorsprong controleren.
Een grote meevaller voor de HETRIC-atleet die vrij laat begon te trainen dit jaar. Met nog enkele offroadtriatlons en voornamelijk het BK in het vooruitzicht schijnt de topvorm dichterbij dan verwacht.

Paul Embrechts.