Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zilver voor Marieke “Wielemie” Vervoort
Nieuws

Zilver voor Marieke “Wielemie” Vervoort

marieke

Het is misschien geen echt triathlon nieuws, maar ik denk dat bij zowat de hele Belgische triathlonwereld Marieke “Wielemie” Vervoort nauw aan het hart ligt. Marieke werd na veel papieren getouwtrek uiteindelijk geselekteerd om mee te gaan naar de paralympics in Londen. En ze heeft haar entree daar niet gemist. In de 200m T52 klasse, ging de Diestse zowaar van bij de start aan de leiding. De laatste rechte lijn moest ze echter de bijzonder krachtige Canadese Michelle Stilwell laten passeren, maar pakte ze toch een fantastische zilveren medaille. Vanwege het 3athlon.be team : een dikke proficiat!