Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De week van Frederik Van Lierde (LTTL)
Nieuws

De week van Frederik Van Lierde (LTTL)

 trimaxhebdo.com

De week starten met winst in Knokke en de week afsluiten met winst in de Extreme Man 113 Narbonne. Van Lierde lijkt dus klaar te zijn om hard toe te slaan in Hawaii!

Woensdag toonde Van Lierde zich al in topvorm aangezien hij reeds van bij de start van de wedstrijd voorin te vinden was. Van Lierde volgde gemakkelijk met de kopgroep in het zwemmen. Eenmaal op de fiets werkte hij zich naar voor waar hij in eerste instantie Van Riel en Heemeryck achter zich kreeg. Heemeryck loste het eerst, maar Van Riel beet zich vast op een ontketende Van Lierde.

Van Lierde won de wedstrijd voor Heemeryck die met een snelste looptijd nog tot op een minuut kwam. Van Riel werd als twintigjarige knap derde in één van de zwaarste non draftings binnen het Belgische Circuit en behaald hiermee wellicht zijn beste resultaat tot nog toe. Colpaert werd verdienstelijk vierde, Olympiër De Cuyper diende zich tevreden te stellen met een vijfde plaats.

Bij de dames was de winst weggelegd voor de Nerderlandse Danne Boterenbrood voor onze eigen Katrien Verstuyft die Sofie Goos wist af te houden. Boterenbrood wist een kloof te slagen tijdens het fietsen waardoor ze vrij gemakkelijk naar de zege kon lopen.

Uitslagen: http://www.zwintriathlon.be/