Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Jim Thijs sluit Europees X-Terra seizoen af met 12e stek in Zwitserland

Jim Thijs raakte afgelopen weekend niet verder dan een 12e plaats op de X-TERRA wedstrijd in Zwitserland. Jim sluit daarmee een tegenvallend Europees seizoen af en blikt nu vooruit naar het WK in Hawaï.

De wedstrijd in Zwitserland verliep vlot tot aan het loopgedeelte. Jim kwam als 15e uit het water en kon enkele plaatsen goedmaken tijdens het mountainbiken. Hij begon als 7e aan de loopwedstrijd maar halfweg de race vlotte het niet meer. Thijs: “Na 5 km raakte ik helemaal verzuurd waardoor ik terugviel naar de 12e plaats. Op het einde ging het dan weer wat beter maar de kloof met de rest was te groot waardoor ik op de 12e plaats ben blijven hangen.”

Jim kon geen potten breken tijdens de Europese wedstrijden maar probeert nu de knop om te draaien voor het WK in Hawaï dat binnen 7 weken op het programma staat. “Vanaf nu staat alles in het teken van Hawaï. Ik zal er alles aan doen om ginder een topprestatie neer te zetten”, aldus een verbeten Jim Thijs.

Een andere landgenoot, Tim Van Daele,werd 2e agegrouper, won zijn eigen M30 categorie en werd 14e overall