Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Timothy Van Houtem wereldkampioen Ironman 70.3
Nieuws

Timothy Van Houtem wereldkampioen Ironman 70.3

timothy van houtemTimothy Van Houtem uit Roosdaal is afgelopen weekend in Las Vegas wereldkampioen geworden op de Ironman 70.3 in zijn leeftijdscategorie 25-29 jaar. Hij had in het snikhete Vegas 4h24 nodig voor de 1,9km zwemmen, 90 km fietsen en 21 km lopen en was in totaal 31ste van de 2000 atleten. Hij volgt hiermee zichzelf op als wereldkampioen in zijn age-group. Door de hitte was het een heel zware wedstrijd en na het zwemmen, zijn zwakste onderdeel, keek Timo tegen een achterstand aan van maar liefst 7 minuten. Maar door een sterk fiets en vooral loopnummer kon hij toch nog naar winst in zijn categorie lopen met maar liefst 7 minuten voorsprong op de tweede in zijn categorie.