Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uncategorized

Geen ‘Antwerp Ironman 70.3’ meer

Volgend jaar is er in Antwerpen geen halve triatlon meer onder de naam ‘Antwerp Ironman 70.3‘. Ter vervanging komt er op 14 juli 2013 een groot triatlonweekend dat zowel op de massa én toppers is gericht.
Bob Verbeeck (Golazo): “De Ironman Corporation is eigenaar van de Ironman-licentie en wilde het hele evenement zelf organiseren. Wij willen echter de organisatie in eigen handen houden en kijken naar Londen, waar jaarlijks een triatlonweekend plaatsvindt met 15.000 deelnemers; op termijn wille we naar 10.000 groeien. Het moeten meerdere wedstrijden worden, het kan dat we een wedstrijd over de olympische afstand combineren met de halve afstand en waarbij Marc Herremans de centrale figuur blijft.”

Wordt vervolgd…