Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Spannende strijd, logische winnaars BK triatlon Olympic Distance

Triatlonclub SP&O mocht quasi alle Belgische toppers op de kwarttriatlon verwelkomen.  Het beloofde dus een spannende strijd te worden.  Zo geschiedde. Pas in het looponderdeel konden Simon Decuyper bij de mannen en Katrien Verstuyft bij de dames afstand nemen.  Beide waren in eerder dit jaar nog actief in de Olympische Spelen van Londen, geen wonder dus dat zij op deze afstand de Belgische titel konden veroveren.  Pieter Heemeryck pakte zilver en Marc Geerts brons overall.  Bij de dames staat Jolien Lewyllie op de 2de plaats en Sofie Hooghe op de 3de.

In de de voormiddag stond er ook een sprint triatlon op het menu. Hier ging de Nederlander Terrence Olaria met de winst aan de haal. Arthur De Jaegher werd 2de en Wannes Swinnen pakte brons. Bij de dames pakte Claire Michel goud, Sofie Rubbrecht zilver en Sara Verjans brons overall.

Alle resultaten vind u terug op de website: http://www.triatlonmechelen.be/weekend/uitslagen/