Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Duvivier en Hooghe zorgen voor twee keer zilver
Nieuws

Duvivier en Hooghe zorgen voor twee keer zilver

Hooghe Nancy

Foto: ITU

 

Op het WK Duatlon in het Franse Nancy hebben onze landgenoten het uitstekend gedaan. Antoine Duvivier zat in de kopgroep die als eersten uit de wisselzone wegliepen. Hij maakte er samen met de Spanjaard Emilio Martin een langgerekte spurt van. Martin slaagde er pas in de slotkilometer in om onze landgenoot los te gooien. Antoine Duvivier miste op drie seconden na een allereerste wereldtitel, maar hij was achteraf toch erg blij met het zilver. Rob Woestenborghs werd twaalfde, vlak voor Nicolas d’Harveng. Bij de beloften pakte België ei zo na een tweede medaille bij de mannen, maar Kenneth Vandendriessche kwam net te kort voor het podium. Hij werd vierde. Met Tim Van Hemel op zes en Pieter Heemeryck op zeven deden de Belgen het collectief goed.

Bij de vrouwen haalden we wel een medaille binnen bij de beloften. Winnares Alexandra Cassan Ferrier was voor haar thuispubliek een klasse te sterk en dus was Sofie Hooghe maar wat blij toen ze als vice-wereldkampioene binnenliep. Een week na haar bronzen plak op het BK was Sofie zeer tevreden met het zilver in Nancy. Bij de vrouwen elites pakte Ilse Geldhof in haar eerste WK een mooie veertiende plaats. En bij de dames juniores was Ine Couckuyt zevende. Bij de jongens was er een 19de plaats voor Pierre Balty en een 35ste voor Paul Bara. Jeremy Rens viel uit.