Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Topprestaties: een droom of werkelijkheid?
Nieuws

Topprestaties: een droom of werkelijkheid?

Info avond 09 feb2013“Topprestaties droom of werkelijkheid?” is een voorstelling over training en voeding bekeken vanuit een ander perspectief. Een visie met vooral de nadruk op blessurepreventie en prestatieverbetering door aangepaste functionele training op maat van jouw bewegingspatroon. Wil jij weten wat jouw “zwakke schakels” in je bewegingspatroon zijn en je persoonlijk biomechanisch profiel in beeld zien. Kom het op 09 februari 2013 in Tessenderlo ontdekken, samen met vele andere sporters. De inkom is gratis.

Meer info op www.functionalcoach.be