Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Nieuwsflash : Tine Deckers zwanger

Tine Deckers en Pieter Timmermans (haar partner/coach) van het Uplace Pro Triathlonteam verwachten half juli 2013 hun eerste kindje. Hoewel ze dus nu 14 weken zwanger is, start ze aanstaande zondag wel in de IM70.3 van Zuid-Afrika. En wel nog met podium ambitie. “Ik ben niet ziek, alleen een beetje moe” verklaarde Deckers op de Uplace Pro Triathlon persconferentie. Ik heb nog goed kunnen trainen de laatste weken. Deze week ga ik nog proberen voldoende te rusten en dan zondag is het de laatste wedstrijd. Daarna gaat de riem er even af, maar de bedoeling is om eind dit jaar toch weer terug aan wedstrijden deel te nemen.

 

Over de rest van de persconferentie volgt later een uitgebreid verslag.