Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zin om Kate Major op te volgen?
Nieuws

Zin om Kate Major op te volgen?

Terwijl de triatleten elk jaar in oktober uitkijken naar de Ironman van Hawaii, doen de mountainbikers hetzelfde in die periode, maar dan naar de Crocodile Trophy in Australië. Deze mytische wedstrijd is populair bij duursporters. In het verleden zagen we er onder andere Marc Herremans en Rudi Stroobants deelnemen. En vorig jaar deed Freddy Cassiers het er nog uitstekend. Maar wie vooral opviel vorig jaar was de Australische triatlete Kate Major, die zowat alle etappes won en de tegenstand verpulverde. De laatste jaren neemt het aantal Belgische deelnemers constant toe en dat heeft de organisatie van de Crocodile Trophy begrepen. En dus staan er deze week twee infosessies gepland voor Nederlandse en Belgische deelnemers. Donderdag 24 januari kunnen zowel Belgen als Nederlanders terecht in Sporthotel Bruurs in Baarle Hertog. Vrijdag 25 januari is er een presentatie in de PlayOffs Sportsbar in Aarschot. Zin om Kate Major op te volgen? Kom dan vrijblijvend naar deze voorstellingen, donderdagavond voorgezeten door ex-triatlon speaker en persverantwoordelijke van de Croc, Jef Cleemput.

 

 

Croc

 

Voorstelling Alpentour Trophy / Crocodile Trophy 2013
Presentation Alpentour Trophy / Crocodile Trophy 2013
door Belgian Power ism Gerhard Schönbacher. 
Gastpresentator: Bart Schols en Jef Cleemput
par Belgian Power et Gerhard Schönbacher.
Presentateur: Bart Schols et Jef Cleemput

 

24.01.2013: 
Voorstelling in Baarle Nassau 
begin 20:00uur in Sporthotel Bruurs, 
Sportlaan 22, 5111 Baarle-Nassau (www.sporthotelbruurs.nl)
presentation a Baarle Nassau 
dans le “sporthotel Bruurs’ Sportlaan 22, 5111 Baarle-Nassau debut 20h00

 

25.01.2013
Voorstelling in Aarschot 
begin 20:00 uur in het „ Playoffs Sports Bar“  Demervallei 8, 3200  Aarschot
presentation a Aarschot  
dans le Playoffs Sports Bar“ Demervallei 8, 3200 Aarschot debut 20h00