Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rijnders en Geldhof trekken richting ETZ
Nieuws

Rijnders en Geldhof trekken richting ETZ

IMG 1204

 

Het Energy Team Zuidwest bleef niet bij de pakken zitten met het vertrek van boegbeeld Joeri Vansteelant (die de overstap maakt naar het nieuwe profteam van de Ironmanagers) en voerde al snel enkele versterkingen uit. Pieter Rijnders, reeds eerder lid van de West Vlaamse formatie keert na 2 jaar bij het Scott-team terug naar de ploeg waar hij één van de nieuwe sterkhouders wordt en uiteraard een plaatsje krijgt in het Par-Ky topteam.

Niet enkel Rijnders maar ook topduatlete Ilse Geldhof trekt richting ETZ. De atlete uit Boezinge maakt samen met haar partner Kurt Jurgens en diens zoon Thomas de overstap van het Atwerpse Atriac dat met het vertrek van Tim Brydenbach en Yeary Luxem een aantal toppers zag wegtrekken.

Naast nieuwkomers Geldhof en Rijnders zal het Par-Ky topteam bestaan uit Belgisch kampioen Gert Van Poucke, belofte Kenneth Vandendriessche die steeds vaker in enkele triatlons zal te zien zijn en de Fransman Julien Brazy.

Ook enkele nieuwkomers in het plusteam waar meest opvallende namen wellicht Sander Heemeryck, Thomas en Kurt Jurgens en Jente Samson zijn. Samson en Heemeryck, beiden afkomstig uit de atletiekwereld zullen zich op de duatlon richten terwijl Thomas Jurgens vooral in de triatlon zal proberen door te breken. Rinus Holvoet en Vincent Vandewalle, deze laatste recent nog samen met Kennteh Vandendriessche overwinnaar in de run en bike van Watervliet blijven het plusteam trouw.

Wim De cort trok naar KTT, terwijl Xander Denys de duatlonsport even voor bekeken houdt.

Meer informatie: Hier