Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ruben Vandevoorde, Kjel De Hertog en Geert Janssens versterken het Leie Triatlon Team Latem
Nieuws

Ruben Vandevoorde, Kjel De Hertog en Geert Janssens versterken het Leie Triatlon Team Latem

lttlteam

Het nieuwe triatlonseizoen komt steeds dichterbij en dat kenmerkt zich geregeld met atleten die nieuwe oorden opzoeken. Zo ook de Scott-atleten Geert Janssens en Kjel De Hertog die aansluiten bij de reeds eerder aangekondigde overstap van Pieter Heemeryck naar de formatie uit Oost Vlaanderen. Ook Ruben Vandevoorde wisselt van kleuren en stapt over van het Triatlon Team Waregem

Een gevoelige versterking dus voor het team van voorzitter en zaakvoerder van Oilservice, Christiaan Roels dat onder meer sterke zwemmer Bart Colpaert zag vertrekken naar het Izegemse EFC-ITC. Tijd dus voor een korte vooruitblik bij lees meer.

Neemt niet weg dat het team met de vier nieuw gekomen atleten + de gevestigde waarden als Frederik Van Lierde, Dennis Devriendt en Stijn Goris nog beter gewapend zal zijn het komende seizoen. Daarbij ook nog de jonge garde atleten die steeds hoger mikken als Hannes Bonami, Matthias Laureys, Kobe Laleman en Gilles Cottyn maakt het LTTL-team een team om naar uit te kijken in 2013! Team 2013

 

   599275 3337827242587 1682579707 n292302 10151031469382549 1462462940 n530043 10151029953661931 2110176095 n

 

De Hertog (Foto links) staat aan de start van zijn derde seizoen in de triatlon na een overstap uit de zwemwereld waar hij reeds eerder zijn strepen verdiende met verschillende nationale titels. Dit jaar blonk hij onder meer uit met winst in de kwarttriatlon van Eau D’heure en verschillende ereplaatsen in sterk bezette wedstrijden. Dit jaar zal hij vooral uitkomen op de kwartafstand en hoopt hij startrecht te verkrijgen op enkel Europabekers waar hij een EK-selectie voor het EK voor Beloften zal nastreven.

Voor Geert Janssens (Foto rechts) werd 2012 een geslaagd seizoen met winst in de plastriathlon van Aarschot en verschillende ereplaatsen in vooral de Non Drafting wedstrijden. Janssens werd ondermeer ook nog derde in Lommel, 3e in Vilvoorde en zevende in Brugge. Janssens zal meer en meer op de halve afstand (70.3) terug te vinden zijn. Zo start hij onder meer in enkele 70.3 wedstrijden dit jaar waar hij met ambitie zal naartoe trekken.

Een derde atleet die de overstap maakt is Ruben Vandevoorde (Foto midden). De 31-jarige inwoner van Tielt die sinds 2007 de microbe te pakken heeft en afgelopen seizoen in de Ironman van Zurich een 61e plaats wist weg te kapen zal in 2013 werk maken van de langere afstanden. Zo start hij onder meer in enkele 111-wedstrijden (La Roche, Bilzen en Cannes) en zal hij Fredrik Van lierde vervoegen in de triatlon van Nice en de halve van Deinze die voor de eerste maal zal doorgaan.

Meer informatie over het Leie Triatlon Team Latem: Hier