Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

TriStar wedstrijden onder druk

Star-Events, de organisatie achter de TriStar wedstrijden (bekend van hun 55.5, 111 en 222 afstanden) lijkt in moeilijkheden te zitten.

Nadat de TriStar van Cannes al werd afgelast en de communicatie hierover heel gebrekkig verliep zijn is nu ook de toekomst van de andere wedstrijden onzeker.

 

 

Dat Star Production, het moederbedrijf van Star-Events in de problemen zit is duidelijk.

Reeds vorig jaar werd de TriStar van Minnesota al geannuleerd. Deelnemers kregen wel hun inschrijvingsgeld terugbetaald, maar van het door hen gekochte label “Gran Fondo” ging geen enkele tocht meer door. De website van “Gran Fondo” is momenteel ook onbereikbaar.

 

De problemen blijken zich doorgezet te hebben naar dit jaar, en eerder werd al bekend gemaakt dat de wedstrijd in Mallorca werd overgenomen door een locale club. Na een tijd van onzekerheid werd vandaag mede gedeeld dat de organisatie van de wedstrijd in Salzkammergut (Attersee) ook door een andere organisatie wordt overgenomen. Beide wedstrijden behouden wel hun datum, afstanden en locatie.

De nieuwe organisaties hebben al laten weten dat atleten die zich inschreven bij Star-Events hun startplaats behouden. De organisatie in Salzkammergut zorgde ook voor het prijzengeld van de editie van vorig jaar, dat nog steeds niet uitgekeerd was.

 

Over eventuele terugbetalingen aan de ingeschreven atleten voor de wedstrijd in Cannes is echter nog steeds geen nieuws. Tot op heden lijkt het erop dat de getroffen atleten hun geld voor deze wedstrijd kwijt zijn.

 

Ook over de wedstrijd in Monaco is er tot op heden geen nieuws of deze al dan niet doorgaat. Inschrijvingen zijn stopgezet, en Star-Events zoekt naar eigen zeggen naar een oplossing. Vermoedelijk wordt ook voor deze wedstrijd een overnemer gezocht, maar tot op heden konden we hier geen informatie over te pakken krijgen.

 

Star-Events houdt de inschrijvingen voor de wedstrijd in Estland tot op heden nog open via hun website. Alles lijkt erop dat ze die wedstrijd zelf gaan organiseren. Het blijft natuurlijk de vraag hoe de situatie zich zal ontwikkelen, en of deze wedstrijd toch niet afgelast zal worden. We raden iedereen voorlopig dan ook af om voor deze wedstrijd in te schrijven.

 

Momenteel is de informatie die we hebben kunnen vergaren heel beperkt. Vast staat wel dat het verhaal nog niet ten einde is, en we blijven verder op zoek naar info voor de getroffen atleten.