Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Katrien Verstuyft 22ste in San Diego
Nieuws

Katrien Verstuyft 22ste in San Diego

San Diego

Foto: ITU Online

 

Het leek er een tijdje op dat Katrien Verstuyft op weg was naar een top-20 finish in haar eerste World Triathlon Series wedstrijd van 2013. Onze nationale kampioene kende een goed zwemnummer in San Diego en nestelde zich in een grote achtervolgende groep die op jacht moest naar vier koploopsters. In een spannende loopfinale ging de overwinning naar thuisatlete Gwen Jorgensen die in de laatste kilometers voorbij Emma Moffat ging. De Australische verloor in de spurt nog haar tweede plaats aan beloftenwereldkampioene Non Stafford. Katrien vocht lang voor een plaats in de top-20 maar mocht uiteindelijk blij zijn met een 22ste plaats op 3’16 van Jorgensen. De Nederlandse Danne Boterenbrood, die dit jaar voor het SMO-Specialized Team in België uitkomt, werd knap elfde.