Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon en Duatlon Team Aalter ontbijt en stelt voor
Nieuws

Triatlon en Duatlon Team Aalter ontbijt en stelt voor

 

In het prachtige kader van ‘de Schuur’ in het centrum van Aalter stelde TTA, Triatlon en Duatlon Team Aalter op 21 april zijn vernieuwde team voor.
Ter gelegenheid van dit event werden leden, sponsoren, pers en sympathisanten van Triatlon Team Aalter uitgenodigd voor een ontbijt.

TTA 2013

Vorig jaar vierde de club zijn 20 jarig bestaan. Toen had kersvers voorzitter Berry Melmoux onder andere als doel een vrouwelijke team onder TTA vlag uit te bouwen. Een jaar later heeft het nu 27 koppig team 3 vrouwelijke atleten in zijn rangen.
Evy De Rycker kaapte in bijna al haar wedstrijden een podiumplaats weg bij de duatleten. Nele Van Autreve voor duatlon en Jocelyne Vervaet voor triatlon versterkten afgelopen winter het TTA leger.
Bij de mannen stond de opmerkelijkste prestatie van 2012 op naam van Karl Lewyllie. Op 24 juni werd Karl een echte Ironman tijdens de Ironman van Nice.

 

2012 was het jaar van de verandering voor TTA. Het team werd een echt een team en ook een ware vriendenclub. Het 3 daags fietsweekend in Valkenburg vorig jaar in april en ook enkele weken terug, deelname aan BK ploegentriatlon en -duatlon, bowlingavond met etentje, spinningsessie, paintball maakte van TTA een hecht team.
De website werd onder invloed van secretaris Frank Cosyn volledig vernieuwd en hij ontwierp na 20 jaar een nieuw TTA-logo.
Via facebook en annex de facebookgroep  spreken de atleten regelmatig af om gezamenlijke trainingen af te werken. In 2012 werden ook enkele nieuwe sponsoren aangetrokken.

 

TTA wil zich ook sociaal engageren. Via lid Bregt en coach Jesse Van Nieuwenhuyse is TTA direct betrokken met de strijd tegen kanker. Onder impuls van penningmeester Nico Smessaert schreef TTA zich in om als team 24u te lopen gedurende de levensloop op 12 en 13 Oktober in Aalter.

Ook heeft TTA zich geëngageerd voor het ‘Ik fiets proper’ project. Proper fietsen is verkeersveilig, dopingvrij en milieuvriendelijk fietsen.

 

In 2013 zal het 27 koppig Triatlon Team van zich laten spreken in talloze regionale en internationale wedstrijden. Op 9 juni strijden de leden om het clubkampioenschap tijdens de Kallemoeitriatlon in Beernem.

Meer info over TTA vind u op ttaalter.be.