Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Simon De Cuyper maakt indruk in Duinkerken – update met video

 
{youtube}bT1t4p_pyfg{/youtube} filmpje van een daags nadien schorre fan Nicole
 

In het Franse Duinkerken kreeg de Grand Prix Triathlon alweer een indrukwekkend deelnemersveld aan de start, een wereldbeker waardig. Tussen al het internationale geweld deed onze Olympiër Simon De Cuyper het uitstekend. Hij behaalde voor zijn team van Parthenay een tiende plaats en werkte zo mee aan de achtste plaats in de uitslag van Parthenay. Simon strandde op slechts 56 seconden van Jonathan Brownlee, die de wedstrijd won. Ondanks de tweede plaats van Mario Mola werd Sartrouville (het team van Brownlee) slechts vijfde. Les Sables Vendée pakten de overwinning. Jelle Geens werd 28ste. Bij de dames won Non Stanford. Jolien Lewyllie werd 40ste.