Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Overzicht wedstrijden 1 en 2 juni

Het begint stilaan helaas een wekelijkse tradie te worden dat triatlonwedstrijden worden ingekort, of de zwemproef afgelast wordt. Ook deze week brengt daar geen verandering in, een overzicht van de wedstrijden vindt u hieronder.

 

 

 

De 111 van La Roche wordt een 110. Er wordt niet gezwommen en direct gestart met fietsen. Om de minuut zullen 15 deelnemers samen starten.

 

In Meer staat dit weekend een 1/4 triatlon op het programma. Dinsdag was de watertemperatuur daar 15°C. Waarschijnlijk zal deze wedstrijd dus gewoon doorgaan, al wordt de definitieve beslissing overgelaten aan de scheidsrechters op de wedstrijddag.

 

De watertemperatuur in Eau d’Heure is momenteel nog geen 13°C. Hoogstwaarschijnlijk wordt zondag door de scheidsrechters beslist om de wedstrijd om te vormen tot een duatlon. Zaterdag zal de organisatie nogmaals meten om eventueel dan al duidelijkheid te brengen.

 

Ook in de Haventriatlon in Zeebrugge wordt het geen triatlon. Met een temperatuur van 11,5°C is het te koud om te zwemmen en komt er een extra loopparcours van 2,5 km.

 

Voor de Boerekreektriatlon in Sint Laurijns werd de planning aangepast. Voor de jeugd A en junioren is een minimumtemperatuur van 12°C nodig, voor jeugd B en C 13°C. De jeugd A en junioren zullen daarom voor de jeugd B en C starten, om 10u30. De start voor jeugd C en B wordt om 11u30 gegeven.

 

Over de Kwarttriatlon van Bredene/Oostende werd deze middag nog vergaderd en werd ons bevestigd dat de zwemproef gewoon doorgaat.

 

In Zwitersland wordt in Rappersil-Jona een Ironman 70.3 georganiseerd. In het meer nabij Zurich is het slechts 10°C, waardoor ook hier een extra loopproef van 4,5km voorzien wordt.