Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgische dubbelwinst met Roos de Raedt en Jonathan Wesel in Vieilles Forges
Nieuws

Belgische dubbelwinst met Roos de Raedt en Jonathan Wesel in Vieilles Forges

roos de raedt

In Vieilles Forges stond er na vele jaren geen kwarttriatlon op het programma, maar wel een Cross triathlon. In deze Triathlon Des Ardennes werd er ondanks het koude water toch gezwommen. De afstand werd wel ingekort tot 750m. Wouter Vander Mast kwam als tweevoudig winnaar als eerste uit het water en vertrok voor een mooie wedstrijd. Helaas kreeg hij in de eerste van 2 ronden mountainbiken af te rekenen met materiaalpech. Daardoor lag de weg open voor onze landgenoot Jonathan Wesel die in 2u02’48 de overwinning pakte.
Bij de dames kwam Roos De Raedt als tweede uit het water, op 1′ van de koploopster. In de eerste ronde mountainbiken schoof ze naar voor op, samen met Marie Claude Debroux met wie ze de ganse wedstrijd haasje over zou spelen. De vele modder en hoogtemeters zorgden voor een pittig parcours, met een mooie 8km trail als afsluiter. In de laatste 4km kon Roos nog licht versnellen en zo de overwinning pakken in haar eerste cross triatlon. Alvast een opsteker voor de Ironmanager!

 

Uitslag Vieilles Forges