Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Drie Belgische wereldkampioenen in Belfort, Rapperswil stopgezet

De 70.3 ironman van Rapperswil in Zwitserland werd zondag tijdens het fietsonderdeel stilgelegd. Door het slechte weer was het zwemmen al geannuleerd, maar toen tijdens het fietsen een storm opstak en bomen en modder het parcours op gleden, besliste de organisatie de wedstrijd stop te zetten. Geen uitslag dus voor onze landgenoten Axel Zeebroek en Sofie Goos. Ook in het Franse Belfort hadden ze last van de weersomstandigheden. Het ITU wereldkampioenschap lange afstand werd een duatlon. Bij de elites startte slechts één Belg: Hannes Cool leek op weg naar een goeie prestatie, maar werd gediskwalificeerd door een verkeerd maneuver bij de wisselzone. Bij de age groupers hadden we meer geluk. Maar liefst drie Belgen kroonden zich tot wereldkampioen. Rinus Holvoet won bij de M20, Nicolas Houyoux was de beste bij de M25 en ouderdomsdeken Eli Iwens pakte wereldtitel bij de M70. Bij de elites zijn Bertrand Billard en Melissa Hauschildt de nieuwe kampioenen.