Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuws

Een pak (Vlaamse) winnaars her en der

Bij deze maar even wat nieuwssprokkels waarvan u later deze week meer mag verwachten. Zo was er vorige week al de knalprestatie van Sporty Fox Caroline Devos in de Ironman Zweden met een vijfde plaats, maar dit weekend hadden we verschillende overwinningen. Zo was Koen Veramme de snelste in de triatlon van Namen. David De Grooff bevestigde zijn vierde plaats van Izegem met een knappe overwinning in de kwarttriatlon in het Nederlandse Deil. Jan Vervaet en Ilse Geldhof waren de sterksten in de duatlon van Zele. Simon De Cuyper werd 24ste in de WTS in Stockholm, terwijl Katrien Verstuyft 16de werd zaterdag bij de dames. In Karlovy Vary was het blijkbaar geen zomer. Op de ETU-cup ging Jelle Geens onderuit. De andere Belgische jongens gaven onderkoeld op. Claire Michel werd er 15de bij de dames. En helemaal aan de andere kant van de nadarhekkens was er deze week het heuglijke nieuws van de geboorte van Luiz Vandevoorde, het zoontje van Oilservice atleet Ruben Vandevoorde en Lindsey Vanoverschelde. En triatleet Marc Geerts liet het zwemmen en fietsen achterwege en was zaterdag de snelste in Dwars Door Turnhout.