Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jim Thijs wint in Lanzarote
Nieuws

Jim Thijs wint in Lanzarote

JT Podium

Jim Thijs heeft in Arrecife (Lanzarote) het Canarisch kampioenschap Sprint Triatlon gewonnen. De Sprint Triatlon ging er over 750m zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen. Thijs kwam als 12de op net geen minuut van de leider uit het water. Tijdens het fietsen kon Jimbo heel wat posities goedmaken waardoor hij als 4de aan het lopen kon beginnen. “Er zijn zo van die dagen dat ik vlieg, en dit was er zeker zo één”, vertelde Thijs enthousiast. Thijs haalde de 3 leiders één voor één in en zette de snelste looptijd neer. “Het was echt een fantastisch gevoel om van start tot finish op een constant hoog niveau te presteren. Verschillende van de mannen die ik voorbij liep had ik tot nu toe nog nooit achter me kunnen laten. Ik kan nu met veel vertouwen in Lanzarote verder trainen met het oog op de belangrijke off-road triatlons die er nog aankomen”, aldus Jimbo.